Doelgroep

De meeste mensen die een chiropractor bezoeken hebben:

Cyclolab_Onderzoek_Rug_1_DSC1772.jpg Cyclolab_Onderzoek_Rug_4_DSC1815.jpg Cyclolab_Onderzoek_Schouder_1_DSC1799.jpg Cyclolab_Onderzoek_Voet_DSC1784.jpg

Aangezien het zenuwstelsel alle plekken in het lichaam aanstuurt, ziet de chiropractor soms ook patiënten met voor de reguliere geneeskunde 'onverklaarde' klachten aan het maagdarmstelsel of bijvoorbeeld longen.

Chiropractoren hebben een breed assortiment aan behandeltechnieken, die worden afgestemd op de patiënt, het klachtenbeeld en de omstandigheden. Er is geen leeftijdsgrens aan chiropractie behandelingen, maar de chiropractoren passen de behandeling wel aan aan de leeftijd. Zo bestaan er voor baby’s en ouderen zachtere technieken, omdat bekend is dat zij snel en gevoelig reageren. Ook voor sporters bestaat een specifieke benadering. Chiropractor Wim Brussee heeft extra nascholing voor sportchiropractie gevolgd.

Het is onmogelijk alle specifieke klachtenbeelden te verwerken in deze site. Mist u informatie en wilt u een antwoord op de voor u belangrijke vragen stuur dan een e-mail of bel de praktijk (073-6840910). We hopen u dan zo snel mogelijk van dienst te kunnen zijn.

 
Afspraak maken