Wim

Ik ben sportchiropractor en daarnaast zelf gedreven wielrenner en mountainbiker. In 2008 ben ik gestart met me te specialiseren in de behandeling van wielrenners en richtte het Cyclolab op. Uit ervaring weet ik hoe frustrerend het is om trainingsuren te moeten inleveren vanwege een blessure. Destijds moest ik 9 jaar stoppen met wielrennen, maar klauterde weer op na behandeld te zijn door een chiropractor. Het Cyclolab is gespecialiseerd in de behandeling van geblesseerde wielrenners, het opmeten en optimaliseren van fietsposities en preventieve analyses voor Race /MTB en tijdritfietsers.

Paul

Ik doe fietspositie analyses bij Cyclolab en kom uit Son en Breugel. Daarnaast ben ik nog actief wielrenner en studeer ik fysiotherapie. Het is gaaf dat ik van mijn twee passies mijn beroep heb kunnen maken en kijk er naar uit om in De Meet andere wielrenners te helpen en adviseren!

Pie

Ik ben afgestudeerd bewegingstechnoloog en student Osteopathie. Ik ben gefascineerd door het menselijk lichaam en de biomechanica. Bij Cyclolab vind ik het interessant om de prestaties van de wielrenner te verbeteren en blessures te voorkomen. Ik woon in Den Bosch en ben in mijn vrije tijd te vinden op de fiets en in de sportschool.

Afspraak maken-locatie