Wim

Wim is oprichter van het Cyclolab, van beroep sportchiropractor en daarnaast zelf gedreven wielrenner en MTB-er. Sinds 1989 werkzaam en gespecialiseerd in de biomechanica en neurofysiologie. Uw blessure kan hierdoor nauwkeurig worden onderzocht en geanalyseerd. De oorzaak zit óf in de wielrenner (sporter) zelf, óf in de afstelling van het materiaal.

Maud

Ik ben geboren en getogen in Venlo, Limburg.  Jarenlang heb ik op hoog niveau gezwommen, met als gevolg dat ik een groot liefhebber ben van sport, ik probeer dan ook zoveel mogelijk sporten te volgen. Mijn interesse ligt in het behandelen van sportblessures, maar ook hoe we samen kunnen werken naar het voorkomen van blessures.

Paul

Paul doet wekelijks fietspositieanalyses bij het Cyclolab. Afkomstig uit Son en Breugel, actief wedstrijdrenner en Fysiotherapeut i.o.. "Het is gaaf dat ik van mijn twee passies mijn beroep heb kunnen maken. Ik werk sinds 2018 met veel passie en overgave bij het Cyclolab . 

Pie

Pie is afgestudeerd bewegingstechnoloog en Osteopaat i.o.. "Ik ben gefascineerd door het menselijk lichaam en de biomechanica. Bij Cyclolab vind ik het interessant om de prestaties van de wielrenner te verbeteren en blessures te voorkomen". Pie woont in Den Bosch en is in zijn vrije tijd te vinden op de fiets en in de sportschool.

Yolande

Sinds 1 oktober 2020 ben ik werkzaam bij Chiropractie Vught, op woensdag ben ik werkzaam op de locatie in Den Bosch op donderdag en vrijdag zit ik in Vught. 

Afspraak maken