.

Testimonials

Het uitgebreide onderzoek en meting met de verkregen adviezen heb ik als zeer prettig ervaren. Momenteel ben ik bezig met de geadviseerde aanpassingen van de fiets in te stellen waarbij nogal de nodige werkzaamheden nodig zijn. Met de geadviseerde oefeningen ben ik in ieder geval al aan de slag gegaan. Bedankt en tot later.

Dhr.
Lees volgende

Hoi Wim, heel erg bedankt voor de meting. Ik  vond de positiemeting en het onderzoek prettig, professioneel en verhelderend! Groet,

Jorn, Den Bosch
Lees volgende

Hoi Wim, bedankt voor alle tips en adviezen tijdens de bikefitting. Ik vond het een toffe ervaring en nu ik weer train zijn mijn klachten al voor 80 % verbeterd. Top! 

Stef H (Boxtel)
Lees volgende

Wim, m'n blessure is onder controle. Na 1,5 jaar tobben nu weer heel wat wedstrijden gewonnen en goed nieuws, ik heb een prof-contract getekend bij RIWAL in Denemarken. Nogmaals dank voor je hulp!

Arvid de Kleijn
Lees volgende

Dag Wim, mijn rug heeft het goed gehouden afgelopen zondag. Werd eigenlijk steeds beter gedurende de rit. Ook grenslaag er na. Top! Dank.

Ivan, Kerkdriel
Lees volgende

Hoi Wim, bedankt voor de professionele meting. Van Trek heb ik inmiddels de fiets gekregen en die is naar jullie adviezen ingesteld
2-1_a.jpg
Ik kan mn atletiek trainingen nu mooi afwisselen met een andere sport. Helemaal goed, nogmaals dank. 

Nadine Broersen
Lees volgende

Dag Wim, mijn rug heeft het goed gehouden afgelopen zondag. De meting werkt! Werd eigenlijk steeds beter gedurende de rit. Ook grenslaag er na. Top! Dank.

W.M. uit Eersel
Lees volgende

Beste Wim, we hebben afgelopen weekend al met de nieuwe instellingen gefietst zoals aangegeven tijdens de meting. De zadelpijn die ik al na 10 km had, begon nu pas bij de 50 km. en overige klachten zijn al een stuk minder. Hierbij wil ik graag jullie bedanken voor de goede service waar ik al heel veel baat bij heb!

Anita M.
Lees volgende

Bedankt voor de goede zorgen Wim !
Tis ons gelukt ! Groetjes

Danny
Lees volgende

It worked perfectly well 5 days out of Six :). Thanks for helping me out Wim.

Lees volgende

Helemaal top Wim, ik geef aan iedereen door dat ik super op mijn fiets zit. En jij mag dit even aan de mannen van de ploeg doorgeven :)

Groetjes van Jopie
Lees volgende

Beste Wim, Dank voor het rapport en het voorafgaande cyclolab- onderzoek. Ik vond jouw werkwijze zeer prettig en duidelijk. Het fietsen gaat weer erg goed.

Gr Martin
Lees volgende

Ik moet zeggen dat ik hoopvol gestemd ben door de nieuwe afstellingen van de fiets. De laatste twee keer dat ik ging fietsen, ging het best heel goed en redelijk pijnloos. Ik ga niet al te vroeg juichen, maar hoop natuurlijk dat het zo blijft. Misschien goed om rustig op te bouwen, een paar keer korte stukken fietsen om te wennen en dan kijk hoe het met de pijn is. Nogmaals bedankt

Sportieve groet, Ineke
Lees volgende

Hallo Wim, Bedankt voor de meting en het uitgebreide verslag. Heb al wat veranderingen door gevoerd en heb al gemerkt dat het positieve veranderingen zijn. Ik voel dat het rendement oplevert. Ik ga dus steeds sneller.

Gr. Janus
Lees volgende

Wim, thanks for helping me out during the Six Days of Rotterdam.

Lees volgende

Bedankt voor de leerzame clinic voor onze jeugdafdeling. Was top.
Batauwers5-1.jpg

Trainers en begeleiders, de Batauwers
Lees volgende

Fietsen is voor ons echt puur plezier

Lees volgende

Ik vond het erg leuk en nuttig. De aanpassingen heb ik inmiddels allemaal gedaan en maken echt best wel verschil. Het voelt veel prettiger op de fiets. Nu de uitdaging om mijn spieren wat soepeler te maken. Binnenkort de Klimclassic en 25 juni de Marmotte. Veel dank!

D.S.
Lees volgende
Afspraak maken