Welkom bij het Cyclolab, uw expert in ‘Cycling Health’!

Bent u een gepassioneerde wielrenner die last heeft van terugkerende pijntjes of blessures? Bij het Cyclolab begrijpen we hoe cruciaal uw gezondheid past bij uw passie voor fietsen. We zijn er om u te helpen optimaal te presteren. Stel hier alvast uw vraag! 

Onze gespecialiseerde diensten:
Chiropractische zorg voor wielrenners: Wij bieden gespecialiseerde behandelingen gericht op veelvoorkomende wielrennersklachten. Of het nu gaat om rugpijn, knieproblemen of nekstijfheid, onze ervaren chiropractoren gebruiken geavanceerde technieken om uw herstel te versnellen en toekomstige blessures te voorkomen.

Professionele BikeFitting: Een slecht afgestelde fiets kan leiden tot overbelasting en blessures. Onze bikefitting methode zorgt ervoor dat uw fiets perfect bij uw lichaamsbouw past, waardoor uw rijcomfort en prestaties verbeteren terwijl het risico op blessures vermindert.

Dynamische Fietsmeting: Met behulp van de nieuwste technologieën voeren we een uitgebreide fietsmeting uit. Dit proces helpt ons om de ideale fietspositie voor u te vinden, wat essentieel is voor zowel comfort als efficiëntie.

Preventief advies en oefeningen: Naast behandelingen bieden we ook advies en oefeningen om uw lichaam sterk en flexibel te houden, essentieel voor elke wielrenner die zijn prestaties wil verbeteren en blessures wil voorkomen.

 

Bij het Cyclolab zijn we overtuigd dat een holistische benadering de sleutel is tot het optimaliseren van uw fietservaring en -prestaties. Ons doel is niet alleen om uw huidige klachten te behandelen, maar ook om u te helpen een sterkere, meer veerkrachtige wielrenner te worden.

Neem contact met ons op voor een persoonlijke consultatie en begin uw reis naar een pijnvrij en efficiëntere fietservaring. Wij zijn onderdeel van het SMC-JBZ de Meet welke een samenwerkingsverband heeft met Team Visma I Lease a Bike

Afspraak maken