Gespecialiseerd in wielrenblessures

Wim Brussee, zelf gedreven wielrenner en mountainbiker, heeft sport als speciaal aandachtsgebied. Uit ervaring weet hij hoe frustrerend het is trainingsuren te moeten inleveren vanwege een blessure. Hij moest destijds 9 jaar stoppen met wielrennen, maar klauterde weer op na behandeld te zijn door een chiropractor.

Cyclolab_Onderzoek_Voet_DSC1784.jpg  Cyclolab_Schoenplaatjes_1_DSC1828.jpg  Cyclolab_Onderzoek_Rug_6_DSC1822.jpg

Heeft u pijnklachten?

Wij zijn hierin gespecialiseerd en helpen u graag. Neem eens een kijkje op onze site www.chiropractievught.nl  Wij geven in onze oefenzaal ook wintertraining (core) voor wielrenners en Yogalessen “ voor stugge mannen”

Extra kennis

Voor optimale prestaties is een optimale balans tussen kracht, uithoudingsvermogen, flexibiliteit en coördinatie nodig. Die balans ligt heel gevoelig. Kleine afwijkingen in het lichaam verstoren de balans snel. De behandeling van sporters vraagt daarom extra kennis en een andere aanpak dan van gewone patiënten. 

In onze praktijk werken chiropractoren die extra geschoold zijn in het behandelen van sporters en zijn geregistreerd bij de Nederlandse Vereniging van Sport Chiropractie (NVSC). 

Als praktijk zijn wij verbonden aan het METEC Continental Cycling TeamWV Schijndel  en de Zesdaagse van Rotterdam

Afspraak maken-locatie