Op zoek naar een professionele Bikefitting in Bredal of omgeving?

In onze praktijk zijn we sinds 1998 gespecialiseerd in de behandeling van wielrenblessures. In 2012 hebben wij de fietspositieanalyse daaraan toegevoegd. De lichamelijke analyse en de fietsafstelling zijn niet van elkaar los te koppelen.

Zesdaagse-2016-2.jpg

Een optimale fietspositie bepaalt voor een groot deel de efficiëntie van de fietsbeweging, het comfort en het wel of juist niet ontstaan van ongemakken. Iedere meting is maatwerk. Geen standaard formules op basis van lichaamsmaten, maar een totaalanalyse op maat.

Wij zien wielrenners op recreatief, competitief en topniveau. De unieke combinatie van expertise op het gebied van sport chiropractie en de wielrensport maakt de fietspositie analyse bij Cyclolab zeer effectief.

In het voorjaar van 2017 is Cyclolab een samenwerking aangegaan met de verschillende disciplines van het Sport Medisch Centrum JBZ. Binnen dit centrum is er een dependance van Cyclolab ingericht. Naast fietspositiemetingen is het vanaf nu ook mogelijk een inspanningstest (sportarts), een sportkeuring, een sportvoedings consult (sportdiëtiste), een sportcoaching consult en een sport-fysiotherapeutisch consult aan te vragen.

Maak nu direct een afspraak: bel ons 073-6840910 of mail ons!

Afspraak maken